Musisz się zalogować jeżeli chcesz umieszczać wpisy i zakładać tematy.
Prezent dla wnuczka - jaki?

dziadek@dziadek
4 wpisy
Cytat z dziadek data 19 października 2020, 20:22
Co wybrać wnuczkowi na 7 urodziny? Nie mogę niczego sam zrobić i muszę coś kupić. Mogą być i gry komputerowe, ale nie znam się na nich i nie gram. Wiem, ze ma laptopa.
Poradzicie?
Co wybrać wnuczkowi na 7 urodziny? Nie mogę niczego sam zrobić i muszę coś kupić. Mogą być i gry komputerowe, ale nie znam się na nich i nie gram. Wiem, ze ma laptopa.
Poradzicie?

siostra@siostra
3 wpisy
Cytat z siostra data 19 października 2020, 20:27
A dlaczego od razu gry? Może książki? Gry to zjadacze czasu.
Pomyśl nad wycieczką z wnuczkiem, to może być lepsze niż wszystko co da się kupić. Prezentów nie będzie pamiętał, a spotkania zawsze.
A dlaczego od razu gry? Może książki? Gry to zjadacze czasu.
Pomyśl nad wycieczką z wnuczkiem, to może być lepsze niż wszystko co da się kupić. Prezentów nie będzie pamiętał, a spotkania zawsze.

tata@tata
6 wpisów
Cytat z tata data 19 października 2020, 20:36
Koleżanka u góry dobrze pisze. Daj sobie spokój z prezentami. Spędzaj czas, a jak gra za dużo to wyciągaj z domu.
Koleżanka u góry dobrze pisze. Daj sobie spokój z prezentami. Spędzaj czas, a jak gra za dużo to wyciągaj z domu.

dziadek@dziadek
4 wpisy
Cytat z dziadek data 19 października 2020, 20:39
Niestety wiek i zdrowie mi nie pozwolą. Sytuacja jest jaka jest, co zrobię?
Książka to niegłupi pomysł, może mu kiedyś poczytam bo sam to chyba z nimi na bakier jest.
Niestety wiek i zdrowie mi nie pozwolą. Sytuacja jest jaka jest, co zrobię?
Książka to niegłupi pomysł, może mu kiedyś poczytam bo sam to chyba z nimi na bakier jest.
Szukasz ciekawych lamp wiszących do domu?
Sprawdź na: https://ardant.pl/lampy-wiszace/
Zamawiaj online i odbieraj rabaty!